Vaše ime, priimek in elektronski naslov uporabimo, da se seznanimo, kdo je pristopil h kampanji LETO BREZ LETA ter da sta seznam naših podpornikov in njihovo skupno število verodostojna (da npr. izločimo pristope, ki so že na prvi pogled izmišljeni ali da izločimo podvojene pristope).

Elektronski naslov uporabljamo tudi za obveščanje o napredku kampanje, če posameznik za to da soglasje. Obvestila o napredku kampanje so občasna, največ enkrat na mesec do konca kampanje. Prejemanje teh obvestil lahko kadarkoli prekličete na info@letobrezleta.si.

Naše podpisnike tudi vprašamo, ali so kampanjo pripravljeni podpreti s pričevanjem v obliki fotografije s svojim imenom. To dejanje je na prostovoljni osnovi in je začeto s strani podpisnika. Fotografije, ki jih podpisniki pošljejo v podporo svoji zavezi, so objavljene na naših socialnih omrežjih. Te fotografije so nato obdelane v skladu s pravilnikom o zasebnosti, ki pripada dotičnim socialnim omrežjem.

S podpisom zaveze nam dajete dovoljenje, da vaše osebne podatke uporabimo v okviru kampanje. Svoje dovoljenje lahko kadarkoli prekličete s tem, da nas kontaktirate. S preklicem svojega dovoljenja je vaše ime odstranjeno z našega seznama podpisnikov in ne bo šteto h končnemu številu podpisnikov.

Vaših podatkov ne delimo s tretjimi osebami.

Vaši osebni podatki bodo obravnani z največjo mero zaupnosti. Do podatkov lahko z geslom dostopajo zgolj člani ekipe, ki v Umanoteri skrbijo za kampanjo LETO BREZ LETA.

Vaši osebni podatki bodo pri Umanoteri ostali 5 let. To je zato, da podpisnike obveščamo o napredku in vplivu kampanje, ter da jih obvestimo o bodočih kampanjah, ki bi jih lahko zanimale. Po koncu tega obdobja bodo vaši podatki varno odstranjeni iz naših arhivov. Če želite, da vaše podatke varno odstranimo pred tem datumom, nas kontaktirajte.

V skladu z uredbo GDPR imate pravico, da do osebnih podatkov dostopate in jih urejate. Kontaktirate nas lahko kadarkoli želite, če vas zanima, katere vaše podatke imamo in kako jih uporabljamo. Prav tako lahko od nas kadarkoli zahtevate, da vaše podatke popravimo ali jih izbrišemo iz seznama.

Vaše podatke obdeluje Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, Trubarjeva 50, 1000 Ljubljana, tel.: 01 4397 100, e-naslov: info@umanotera.org.